METİN GIDA PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
+90 533 930 52 37
Üye Girişi Kayıt Ol   

ACANA Pacifica Cat - Balıklı Tahılsız Kedi Maması 1,8 kg

ACANA Pacifica Cat - Balıklı Tahılsız Kedi Maması 1,8 kg

indirimde

Stok Durumu:Yok

Ürünlerimiz orjinal kutu ve ambalajında gönderilir.
75 TL Üzeri ücretsiz kargo.
Ankara içi aynı gün teslim ve kapıda ödeme yapabilirsiniz.
Ürün bedelini hesaplarımıza havale veya Kredi Kartı (Tek Çekim / Taksitli Çekim) olarak ödeyebilirsiniz.
İş Bankası Kredi Kartına:
- Peşin fiyatına 2 taksit
- Peşin fiyatına 3 taksit

PACIFICA CAT

TÜM IRKLAR VE YAŞAM EVRELERİ İÇİN

Kanada’nın soğuk ve bakir Pasifik sularının zengin deniz ürünlerini yansıtan ACANA Pacifica Kuzey Vancouver Adasından sürdürülebilir ve serbest olarak avlanan taze ve yöresel Kanada balığı ile doludur.

Günlük olarak TAZE ve BÜTÜN teslim edilen Pasifik ringa balığı, sardalya, pisi balığı, mezgit balığı ve kaya balığı ile dopdolu olan ACANA Pacifica uzun bir katkı maddesi listesi olmadan kedinizi doğal olarak beslemektedir.

Her yerde güvenilen, sınırlı karbonhidrat ve zengin protein içeriğine sahip ACANA tüm ırk ve yaş evrelerindeki kedilerde en üst kondisyon seviyesini sağlamaktadır. İçeriklerimizi okuyun, siz de bize hak vereceksiniz.

 

İçerikler

Taze bütün pasifik ringa balığı (%16), taze bütün pasifik sardalyası (%13), taze bütün keskin dişli pisi balığı (%8), taze bütün ringa balığı eti (%8), pasifik morina balığı eti (%8), bütün bakalarya balığı eti (%8), bütün yeşil bezelye, bütün kırmızı mercimek, Bütün nohut, bütün yeşil mercimek, kömür balığı yağı (%6), taze bütün mezgit balığı (%4), taze bütün kırmızı şeritli kaya balığı (%4), bütün barbunya fasulyesi, bütün sarı bezelye, soğuk preslenmiş ayçiçeği yağı, güneşte kurutulmuş kaba yonca, kurutulmuş kahverengi yosun, taze kabak, taze balkabağı, taze yaban havucu, taze yeşil lahana, taze ıspanak, taze hardal yeşilliği, taze şalgam, taze havuç, taze kırmızı lezzetli elma, taze bartlett armutu, dondurularak kurutulmuş morina ciğeri (0.1%), taze kızılcık, taze yaban mersini, hindiba kökü, zerdeçal, süt devedikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi kökü, kuşburnu.

Analiz Değerleri

Ham protein (min.)37 %Ham yağ (min.)20 %Ham kül (maks.)7.5 %Ham lif (maks.)3 %Nem (maks.)10 %Kalsiyum (min.)1.5 %Fosfor (min.)1.1 %Taurin (min.)0.15 %Omega-6 yağ asitleri (min.)2 %Omega-3 yağ asitleri (min.)2.2 %DHA (min.)1 %EPA (min.)0.8 %

KEDİNİZ ÖZELDİR

ACANA’dan tüm ırk ve yaş evrelerindeki kediler yararlanabilir. Aynı sizin gibi kediniz de kendine hastır ve beslenme gereksinimleri çevreye, yaşa ve aktivitelerine göre değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki tablo ihtiyaca göre ayarlanacak şekilde, bir başlangıç noktası sağlamaktadır. Kedinizi günde iki kez besleyiniz ve her zaman yanında temiz su bulundurunuz.

† 250 ml/120 gr‘lık standart bir ölçek kullanın. Kuru olarak veya hafifçe nemlendirerek servis edin. Veterinerinizle düzenli olarak görüşün. Tazeliğin korunmasına yardımcı olması için, torbayı sıkıca kapatmanızı ve serin, kuru bir yerde saklamanızı öneriyoruz.

KALORİ DAĞILIMI

Metabolize enerji 4080 kcal/kg’dır (250 ml/120 gr’lık ölçek başına 490 kcal), Bunun % 36′sı proteinden, % 22′ü meyve ve sebzelerden, %42′ı ise yağdan gelir.

Henüz yorum eklenmemiş.

Adı Soyadı:

Yorumunuz:

Güvenlik Kodu:
Telefonunuzu ve mesajınızı bize bildirin. Sizi arayıp yardımcı olalım.

Adı Soyadı:

E-Mail:

Tel:

Mesaj:

Güvenlik Kodu:

Benzer Ürünler

katid
Tüm Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 8.8469 TL. 8.8628 TL.
EURO 10.2484 TL. 10.2669 TL.
Ziyaretçi Sayıları
Online : 8
Bugün : 405
Toplam : 760380