METİN GIDA PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
+90 533 930 52 37
Üye Girişi Kayıt Ol   

ACANA Pacifica Dog Tüm Irk Ve Yaşam Evreleri Tahılsız köpek maması 11,4 kg

ACANA Pacifica Dog Tüm Irk Ve Yaşam Evreleri Tahılsız köpek maması 11,4 kg

indirimde

Stok Durumu:Yok

Ürünlerimiz orjinal kutu ve ambalajında gönderilir.
75 TL Üzeri ücretsiz kargo.
Ankara içi aynı gün teslim ve kapıda ödeme yapabilirsiniz.
Ürün bedelini hesaplarımıza havale veya Kredi Kartı (Tek Çekim / Taksitli Çekim) olarak ödeyebilirsiniz.
İş Bankası Kredi Kartına:
- Peşin fiyatına 2 taksit
- Peşin fiyatına 3 taksit

 ACANA Pacifica Dog   (TAHILSIZ)

Ürün özellikleri ;

  • Kanada’nın serin ve bozulmamış Kuzeybatı Pasifik suları, başta ringa balığı, dil balığı ve Pasifik somonunun beş çeşidi olmak üzere kaliteli balıkların yetiştiği ve sunduğu bu muhteşem çeşitlilik ile nam salmış bir bölgedir. Zengin deniz ürünlerimizi yansıtan ACANA PACIFICA, Kanada’nın Kuzey Pasifik sularından yakalanan taze somondan ve Kuzey Vancouver adasından yakalanıp dondurulmadan ve hiçbir katkı maddesi içermeden HERGÜN TAZE OLARAK getirilen ringa balığı ile dil balığından yapılan köpek mamasıdır.
  • ACANA PACIFICA, tahıl içermez.İçeriğinin %60’ı balık olan PACIFICA, çok lezzetli olmasının yanında besin değeri yüksek olan ve  kolay hazmedilen balık proteinleri içermektedir. Köpeklerin sağlıklı ve dayanıklı olduğunun dış göstergeleri olan dayanıklı deri ve tüy yapısına sahip olmasına katkıda bulunması amacı ile ACANA PACIFICA’ya taze balıktan elde edilen Omega-3 (EPA, DHA) dahil edilmiştir.
  • Köpeklerin doğal beslenmesine uygun olarak protein değeri yüksek,karbonhidrat değeri düşük olan PACIFICA tahıl içermemektedir.
  • PACIFICA’nın içeriğinde yöresel meyve ve sebzeler, vücuttaki toksinleri emmesi ve metabolizmayı hızlandırması bakımından önemli olan organik deniz sebzeleri ve hazım sistemini besleyen ve sağlıklı olmasını sağlayan kırmızı ahududu yaprağı ile kadife çiçeği gibi nebatiler içermektedir.
  • Birinci sınıf mamalarımız Batı Kanada’nın en iyi ve en taze malzemelerinden Alberta’da bulunan ödüllü tesislerde imal edilmektedir.
  • İçeriğimizi inceledikten sonra ACANA PACIFICA’nın köpeklerin mutlu, sağlıklı ve güçlü olması için doğal ve lezzetli  bir yol olduğu konusunda bizimle aynı fikirde olacağınızı düşünüyoruz.

Mamanın içeriği ; Kılçıksız somon balığı eti,somon balığı,ringa balığı,kızıl  patates,bezelye,alabalık,tatlı patates,somon yağı,güneşte kurutulmuş kaba yonca,kılçıksız ringa balığı,kılçıksız dil balığı doğal balık aroması,balkabağı,şalgam,kızılcık,yaban mersini,ardıç meyvesi,siyah üzüm,hindiba kökü,meyan kökü,melekotu kökü,boy otu,kadife çiçeği,tatlı rezene,nane yaprağı,papatya çiçeği,yaz kekik otu,biberiye,yüksek kaliteli vitamin ve mineraller. 

Ürün analizi Ham Protein 33,00 %,Ham Yag 18,00 %,Ham Lif 3,00 %,Nem 10,00 %,Kalsiyum 1,40 %,Fosfor 1,10 %,Omega 6 2,60 %,Omega 3 1,30 %,DHA/EPA 0,90 % - 0,30 %,Glukozamin 1000 mg/kg, Kondroitin Sülfat 800 mg/kg, Metabolik Enerji  3750kcal/kg.

Henüz yorum eklenmemiş.

Adı Soyadı:

Yorumunuz:

Güvenlik Kodu:
Telefonunuzu ve mesajınızı bize bildirin. Sizi arayıp yardımcı olalım.

Adı Soyadı:

E-Mail:

Tel:

Mesaj:

Güvenlik Kodu:

Benzer Ürünler

katid
Tüm Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 8.8469 TL. 8.8628 TL.
EURO 10.2484 TL. 10.2669 TL.
Ziyaretçi Sayıları
Online : 10
Bugün : 412
Toplam : 766492