METİN GIDA PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
+90 533 930 52 37
Üye Girişi Kayıt Ol   

Felicia Kitten Düşük Tahıllı Tavuklu ve Hamsili Yavru Kedi Maması 12 Kg

Felicia Kitten Düşük Tahıllı Tavuklu ve Hamsili Yavru Kedi Maması 12 Kg

Stok Durumu: Var

Ürünlerimiz orjinal kutu ve ambalajında gönderilir.
75 TL Üzeri ücretsiz kargo.
Ankara içi aynı gün teslim ve kapıda ödeme yapabilirsiniz.
Ürün bedelini hesaplarımıza havale veya Kredi Kartı (Tek Çekim / Taksitli Çekim) olarak ödeyebilirsiniz.
İş Bankası Kredi Kartına:
- Peşin fiyatına 2 taksit
- Peşin fiyatına 3 taksit

elicia® Kitten optimum düzeyde protein, yağ ve karbonhidrat dengesi ile yavru kedinizin sağlıklı büyümesi için formüle edilmiştir. Ayrıca sağlıklı bir metabolizma ve kemik gelişimini desteklemek üzere Omega-3 yağları ve temel mineral ve vitaminler ile zenginleştirilmiştir.

 

 

Yüksek Sindirilebilirlik: Sindirilebilirliği yüksek gıdaların, hassas bir pişirme işlemine tabi tutulması ile Felicia® Kitten maksimum sindirimin sağlanmasına yardımcı olur.

 

Bağışıklık Sistemine Destek: Felicia® Kitten içeriğindeki doğal prebiyotik lifler, bağırsaklarda yararlı bakterilerin gelişimini destekler ve patojenlerin zararlı etkisinin azaltımasına yardımcı olur, bağışıklık sistemini destekler ve sindirimi optimize eder.

 

Sağlıklı Büyüme: Felicia® Kitten yavru kedinizin sağlıklı büyümesini ve metabolizmasının ideal çalışmasını destekleyecek şekilde, uzun bir ömür sürebilmesi için protein ve yağ oranı dengelenerek formüle edilmiştir. Ayrıca formüldeki optimum mineral dengesi yavru kedinizin kemik gelişimine katkıda bulunur.

 

İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş Tavuk Proteini (%46), Baldo Pirinç (%14), Mısır, Rafine Tavuk Yağı (%9), Bezelye, Hamsi Unu (%7), Karides Unu, Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı (%3), Nükleotit Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu, Avizeağacı Özütü, Kızılcık Tozu, Pisilyum.

ANALİTİK BİLEŞENLER Protein Yağ İçeriği Ham Kül Ham Selüloz (Lif) Omega-6 Omega-3 .................................... 38 % .............................. 18 % ................................... 8 % ............... 2,5 % ............................... 3,8 % ............................. 0,85 %

İLAVELER (Beslenmeye dayalı) Vitamin A (E672) Vitamin D3 (E671) Vitamin E (3a700) Vitamin C Niyasin Taurin Bakır (Sülfat olarak) (E4) Çinko (Sülfat olarak) (E6) Çinko (Şelat olarak) (E6) Manganez (Sülfat olarak) (E5) Selenyum (Selenit olarak) (E8) AB onaylı antioksidanlar

. ........................... 37,500 IU/kg ........................... 2,250 IU/kg ............................... 225 mg/kg .............................................. 38 mg/kg ................................................... 75 mg/kg ............................................... 2,600 mg/kg .......................... 18 mg/kg ....................... 95 mg/kg .......................... 20 mg/kg ................ 30 mg/kg ............ 0.3 mg/kg

 

Neden Az Tahıllı ve  HypoAllergenic Felicia®

Sevimli dostlarımızın doğal yaşam şartlarına uygun şekilde beslenip, daha sağlıklı yaşayabilmeleri için beslenme uzmanlarımızla birlikte, tahıl oranı düşürülmüş hypoallergenic özel bir formül hazırladık. Yüksek oranda sindirilebilir hayvansal protein kaynaklarına sahip Felicia, sindirim ve alerji hassasiyetlerine karşı özel olarak geliştirilmiştir. Alerjik reasksiyonlarla ilişkili olan sığır eti, süt ürünleri, buğday, soya, patates, yapay tatlandırıcı, renklendirici, kimyasal aroma ve GDO içermemektedir!

 

 

Felicia® Kitten: Yeni bir aile bireyi evinize geldiğinde bundan daha heyecanlı bir şey olamaz. Onların sağlıklı ve güçlü olmasını sağlamak için elinizden gelen her şeyi yapmak istiyorsunuz ve bu yüzden onları en doğal içerikli Felicia kitten kedi mamasıyla beslemek isteyeceksiniz. Yeni dostumuzun deri, tüy, kas, kemik, bilişsel ve fiziksel gelişimine kadar her detayı sizin için düşündük ve seçilen en iyi doğal içeriklerle çok özel bir mama hazırladık. Dostunuzun sağlığını ve mutlu gelişimini desteklemek için formüle edilen Felicia Kitten; Yalnızca en kaliteli doğal bileşenleri içerir. İçeriğinde genetiği değiştirilmiş (GDO) ürünler bulunmaz. Sevimli dostumuzun bağışıklık sistemini en iyi şekilde destekler.

 

Düzenli tüketimle birlikte:

Sevimli dostumuzun;

Bağışıklık sisteminin güçlendiğini,

Dışkı miktarı ve kokusunun azaldığını,

Güçlü ve parlak tüylerinin oluştuğunu,

İdrar yolu ve böbrek sağlığının korunduğunu,

Sindirilebilirliğinin arttığını ve dinamik bir vücut yapısına eriştiğini gözlemleyebilirsiniz.

Henüz yorum eklenmemiş.

Adı Soyadı:

Yorumunuz:

Güvenlik Kodu:
Telefonunuzu ve mesajınızı bize bildirin. Sizi arayıp yardımcı olalım.

Adı Soyadı:

E-Mail:

Tel:

Mesaj:

Güvenlik Kodu:

Benzer Ürünler

katid
Tüm Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 8.8469 TL. 8.8628 TL.
EURO 10.2484 TL. 10.2669 TL.
Ziyaretçi Sayıları
Online : 4
Bugün : 297
Toplam : 780294