METİN GIDA PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
+90 533 930 52 37
Üye Girişi Kayıt Ol   

Pro Plan Yavru Kuzu Etli ve Pirinçli 12 KG.

PRO PLAN YAVRU KUZU ETLİ VE PİRİNÇLİ KÖPEK MAMASI 12 KG.

indirimde

Stok Durumu: Var

2.560,00

2.048,00 t KDV Dahil

Kazancınız: %20 | 512,00 t

Ürünlerimiz orjinal kutu ve ambalajında gönderilir.
75 TL Üzeri ücretsiz kargo.
Ankara içi aynı gün teslim ve kapıda ödeme yapabilirsiniz.
Ürün bedelini hesaplarımıza havale veya Kredi Kartı (Tek Çekim / Taksitli Çekim) olarak ödeyebilirsiniz.
İş Bankası Kredi Kartına:
- Peşin fiyatına 2 taksit
- Peşin fiyatına 3 taksit

PRO PLAN YAVRU KUZU ETLİ VE PİRİNÇLİ KÖPEK MAMASI 12 KG.

2- 12 aylık tüm ırk yavru köpeklerin beslenmesine uygun olarak geliştirilmiş, kuzu eti, pirinç içeriği ile protein ve karbonhidrat bakımından zengin, yüksek lezzet ve sindirilebilirliğe sahip, yavru köpek mamasıdır. Yavru köpeklerin bağışıklık sistemlerinin gelişimini desteklemek ve tüm besinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiştir. Gerçek tavuk etinden sağlanan % 28 protein içeriği, zenginleştirilmiş optimal protein - kalori oranı ile güçlü ve sağlıklı kas yapısını destekler. Anne sütünde de bulunan beyin ve görme fonsiyonlarının gelişimine katkıda bulunan DHA ( Docosahexaenoic Asit) maddesi içerir. İçeriğinde bulunan Kolostrumdan gelen doğal antikorlar sayesinde yavru köpeklerin bağışıklık sisteminin gelişimine mükemmel destek sağlar.

  •  Anne sütünden kesilmelerinden sonra, yavru köpeklerin bağışıklık sistemlerinde meydana gelen açığı kolostrum sayesinde kapatarak annelerin sağladığı koruma ve bağışıklık sistemini sağlamaktadır.
  • İçeriğindeki gerçek kuzu etinin sağladığı yüksek kalitedeki proteinler antikor gelişimini artırır. Mamanın içerisinde bulunan doğal antikorlar, yavrunun kendi antikorları ile birlikte iş birliği içerisinde çalışarak yavrunun kendini dışarıdan gelen potansiyel sağlık risklerine karşı daha iyi korumasını sağlar.
  •  İçerdiği selenyum, E vitamini, C vitamini ve beta karoten gibi güçlü antioksidanlar tam ve dengeli bir beslenme sağlar, bağışıklık sitemini destekler ve vücutta serbest radikallerin zararlı etkilerinin azalmasını sağlar.
  • Yüksek sindirilebilirliğe sahip protein ve karbonhidrat içeriği sayesinde sindirilemeyen besin miktarı azalır. Bu sayede bağırsağın alt kısımlarına ulaşan az miktarda içerik sayesinde dışkı ve gaz miktarında azalma olur.
  • Sindirim sistemi hücrelerinin beslenmesini sağlayan glutamin amino asidi ve diğer besleyiciler ile sağlıklı bir sindirim sistemi için destek sağlar.
  • Kuzu etinden gelen yüksek kaliteli protein ve artırılmış vitamin A, linoleikasit ve çinko ile daha iyi deri elastikiyeti ve nem düzeyi sağlar. Vitamin E, Omega 3, Omega 6 yağ asitleri ile daha parlak ve sağlıklı tüy oluşumunu destekler.
  • Optimum düzeydeki, kalsiyum, fosfor ve D vitamini sayesinde daha güçlü kemik ve diş gelişimini destekler.
  • Doğal glukozamin kaynağı ile güçlü kemikler ve sağlıklı eklem oluşumu sağlar. Diş ve diş etlerinde plak ve tartar birikimini azaltarak ağız sağlığının korunmasına yardımcı olur.
     

Ham Protein %26(En Az), 
Ham Yağ %16-21 (En Az- En Çok), 
Ham Selüloz %3 (En Çok), 
Ham Kül %8,5 (En Çok), 
Su %12 (En Çok), 
Kalsiyum %1,1 (En Az), 
Fosfor %0,8 (En Az), 
Sodyum %0,4 (En Az), 
HCIde Çözünmeyen Kül %8,5 (En Çok), 
Vitamin A 15000 İÜ/kg (En Az), 
Vitamin D3 2500 İÜ/kg (En Az), 
Vitamin E 470 mg/kg (En Az)

İÇİNDEKİLER : Kuzu Eti, Pirinç, Mısır Glüten Unu, Tam Buğday, Tavuk Unu, Yulaf Unu, Karışık Tokoferollerle Korunmuş Sığır Yağı, Soya Unu, Kurutulmuş Şeker Kamışı, Arpa, Balık Unu, Kurutulmuş Yumurta Ürünü, Soya Fasulyesi Unu, Hayvan Sakatatı, Gliserin, Tuz, Mineraller, Vitaminler, Sarımsak Yağı

Henüz yorum eklenmemiş.

Adı Soyadı:

Yorumunuz:

Güvenlik Kodu:
İş Bankası
Maximum
Taksit Taksit T. Toplam T.
2 1.024,00 TL 2.048,00 TL
3 682,67 TL 2.048,00 TL
Telefonunuzu ve mesajınızı bize bildirin. Sizi arayıp yardımcı olalım.

Adı Soyadı:

E-Mail:

Tel:

Mesaj:

Güvenlik Kodu:

Benzer Ürünler

katid
Tüm Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 8.8469 TL. 8.8628 TL.
EURO 10.2484 TL. 10.2669 TL.
Ziyaretçi Sayıları
Online : 5
Bugün : 517
Toplam : 760492