METİN GIDA PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
+90 533 930 52 37
Üye Girişi Kayıt Ol   

Pro Plan Yetişkin Kuzu Etli ve Pirinçli 3 KG.

PRO PLAN YETİŞKİN KUZU ETLİ VE PİRİNÇLİ KÖPEK MAMASI 3 KG.

indirimde

Stok Durumu: Var

900,00

720,00 t KDV Dahil

Kazancınız: %20 | 180,00 t

Ürünlerimiz orjinal kutu ve ambalajında gönderilir.
75 TL Üzeri ücretsiz kargo.
Ankara içi aynı gün teslim ve kapıda ödeme yapabilirsiniz.
Ürün bedelini hesaplarımıza havale veya Kredi Kartı (Tek Çekim / Taksitli Çekim) olarak ödeyebilirsiniz.
İş Bankası Kredi Kartına:
- Peşin fiyatına 2 taksit
- Peşin fiyatına 3 taksit

PRO PLAN YETİŞKİN KUZU ETLİ VE PİRİNÇLİ KÖPEK MAMASI 3 KG.

 

PRO PLAN Yetişkin Köpekler İçin Kuzu Etli ve Pirinçli Köpek Maması tüylerin bakımlı ve parlak olmasına, güçlü kasların oluşumuna ve korunmasına, bağışıklık sisteminin güçlenmesine, sıkı ve az dışkı oluşumuna yardımcı olurken köpeğinizin parlak gözlere sahip olmasını sağlar ve genel olarak sağlığını korur. PRO PLAN Yetişkin Köpekler İçin Kuzu Etli ve Pirinçli Köpek Maması bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olan E vitamini ve antioksidan, sıkı ve az dışkı oluşumu için de kolaylıkla sindirilebilir protein kaynakları içermektedir.

  • Pro Plan Yetişkin Köpekler için Kuzu Etli ve Pirinçli Köpek Maması yetişkin köpeklerin koruyucu sistemlerinin gelişimini desteklemek ve ihtiyaç duydukları besinsel ihtiyaçları karşılamak amacıyla PURINA® veteriner hekimleri ve bilim adamları tarafından 1-7 yaş arasındaki yetişkin köpekler için özel olarak formüle edilmiş, bir numaralı içeriği gerçek kuzu etinden gelen %26 oranındaki protein içeriği ile zenginleştirilmiş, optimal protein-kalori oranı ile güçlü ve sağlıklı kas yapısını destekleyen yüksek lezzetlilik ve sindirim oranına sahip süper premium köpek mamasıdır.
  • Yüksek kaliteli yağ, protein ve karbonhidrat içeriği sayesinde besinlerin daha kolay sindirilebilirliğini ve optimal düzeyde emilimini sağlar. Böylelikle bağırsağın alt kısımlarına ulaşan az miktarda içerik sayesinde, dışkı ve gaz miktarında azalma olur. Sindirim sistemi hücrelerinin beslenmesini sağlayan glutamin amino asidi ve diğer besleyiciler ile daha sağlıklı bir sindirim sistemi için destek sağlar.
  • Kuzu etinden gelen yüksek kalitedeki protein sayesinde antikor gelişimini artırır. Yüksek kaliteli protein içeriği ve vitamin E, C, selenyum ve beta karoten gibi doğal antioksidanlar sayesinde daha güçlü bağışıklık sistemi oluşumunu destekler ve vücutta serbest radikallerin zararlı etkilerini hızla azaltır.
  • Kuzu etinden gelen yüksek protein oranı ve artırılmış linoleik asit, vitamin A ve çinko sayesinde daha sağlıklı ve daha iyi deri elastikiyeti sağlar. Vitamin E, Omega 3 ve Omega 6 yağ asitlerini sağlayan esansiyel balık yağları ile daha parlak ve sağlıklı tüylerin oluşumunu sağlar.
  • Optimum düzeydeki kalsiyum, fosfor ve D vitamini gibi içerikler sayesinde daha güçlü kemik ve daha sağlıklı diş gelişimine destek olmaktadır. Doğal glukozamin kaynakları sayesinde yetişkin köpeklerde daha güçlü ve sağlıklı eklem oluşumunu destekler.
  • Diş ve diş etlerinde plak ve tartar birikiminin azalmasını sağlayarak genel olarak ağız sağlığına destek sağlamaktadır.

ANALİZ                                                          : 
Ham Protein %26(En Az), 
Ham Yağ %16-19 (En Az- En Çok), 
Ham Selüloz %3 (En Çok), 
Ham Kül %8,5 (En Çok), 
Su %12 (En Çok), 
Kalsiyum %1,1 (En Az), 
Fosfor %0,8 (En Az), 
Sodyum %0,4 (En Az), 
HCIde Çözünmeyen Kül %8,5 (En Çok), 
Vitamin A 15000 İÜ/kg (En Az), 
Vitamin D3 2500 İÜ/kg (En Az), 
Vitamin E 470 mg/kg (En Az)

İÇİNDEKİLER    : Kuzu Eti, Pirinç, Mısır Glüten Unu, Tam Buğday, Tavuk Unu, Yulaf Unu, Karışık Tokoferollerle Korunmuş Sığır Yağı, Soya Unu, Kurutulmuş Şeker Kamışı, Arpa, Balık Unu, Kurutulmuş Yumurta Ürünü, Soya Fasulyesi Unu, Hayvan Sakatatı, Gliserin, Tuz, Mineraller, Vitaminler, Sarımsak Yağı

Henüz yorum eklenmemiş.

Adı Soyadı:

Yorumunuz:

Güvenlik Kodu:
İş Bankası
Maximum
Taksit Taksit T. Toplam T.
2 360,00 TL 720,00 TL
3 240,00 TL 720,00 TL
Telefonunuzu ve mesajınızı bize bildirin. Sizi arayıp yardımcı olalım.

Adı Soyadı:

E-Mail:

Tel:

Mesaj:

Güvenlik Kodu:

Benzer Ürünler

katid
Tüm Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 8.8469 TL. 8.8628 TL.
EURO 10.2484 TL. 10.2669 TL.
Ziyaretçi Sayıları
Online : 8
Bugün : 524
Toplam : 760499